luni, 8 februarie 2010

Eu nu cedez. Deci sunt prost

Consider că la un blogtwitmeet romaşcan au dreptul să participe şi Pavel şi Panteras, chiar dacă nu sunt din Roman.

Consider că un blogtwitmeet romaşcan nu trebuie să aibă loc ca un flashmob sau ca o demonstraţie a tinerilor în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, ambele convocate prin twitter.

Consider că bloggerii din blogosfera romaşcană, localnici sau nu, trebuie să aibă timp să afle de blogmeeturi, twitmeeturi sau blogtwitmeeturi. Trei-patru zile între lansarea anunţului şi desfăşurarea blogmeetului constituie o variantă minimală.

Consider că prezenţa mea la un blogmeet romaşcan extins la care nu au putut ajunge Pavel şi Panteras, din motive subiective, va însemna o renunţare la principiul în care cred: "Suntem egali şi ca oameni şi ca bloggeri."

Consider că nu trebuie creată impresia că blogmeeturile de la TP sunt convocate de grupul X pentru grupul X, excluzând astfel grupul Y sau unele persoane care nu sunt ataşabile vreunui grup.

Altă variantă ar fi ca toată lumea să ştie că bloggeri romaşcani se întâlnesc, de regulă, vinerea/sâmbăta la TP, evident, la ora X sau Y. Şi când se schimbă regula să se anunţe dinainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu