vineri, 5 februarie 2010

Tipuri de bloggeri: Cerşetorii digitali şi istericii de serviciu

1. Cerşetorii digitali sunt recunoscuţi după obsesia lor de a atrage trafic pe blogurile proprii prin comentarii la indigo postate peste tot. Nu contează dacă e blog despre politică, creşterea iepurilor sau despre muzica house. Important e ca ei să se facă cunoscuţi.

Comentariu specific: "Uau, ce blog fain ai. Nu vrei să facem link exchange?"

-cu variaţii

2. Istericii de serviciu sunt recunoscuţi după obsesia lor de a merge împotriva curentului, de a fi anti. Dacă s-ar putea, ei ar fi şi anti împotriva contra. Unii prezintă sindromul Zoso adică dacă zoso zice că afară plouă, ei sar şi spun că afară nu plouă.

-teme preferate ale istericilor de serviciu: Biserica, de obicei Ortodoxă Română, violenţa şi sexul la televizor

-cea mai mizerabilă manifestare a lor a fost odată cu anunţarea ajutorului românesc pentru Basarabia. Istericii de serviciu şi-au făcut apariţia cu o ură neostenită faţă de prietenii noştri de peste Prut. Distingem astfel sindromul "să moară şi capra vecinului.n-are capră? să moară vecinul atunci". De-ar fi făcut şi Europa de Vest la fel cu românii când era vorba să aderăm la Uniune...

Istericii de serviciu au memoria foarte scurtă:

-România a acordat un ajutor financiar şi pentru Haiti, dar istericii umblau medicaţi pe-atunci

-Acordul de împrumut cu FMI este vechi de jumătate de an, dar ei îl critică abia acum deoarece patronii îi plătesc mai puţin pentru pauzele lungi şi dese.

-se discută despre locuinţele pentru tineri de peste 10 ani.

Mulţi isterici pretind că transmit informaţie, dar de fapt ei transmit pesimism şi hate speech (rasial, etnic, xenofob). Istericii se remarcă prin educaţie precară şi cultură redusă.

Amândouă tipurile de bloggeri sunt dispuse la ameliorare.

http://ftw.ro/Blogosfera/Tipuri_de_bloggeri_Cer_etorii_digitali_i_istericii_de_serviciu

3 comentarii:

  1. in sfarsit ai scris ceva kalumea

    RăspundețiȘtergere
  2. Paul, probabil fac parte din cei isterici, dar in tara exista pensii de 1 leu, de 3 lei si noi dam bani la Moldoveni? Avem cele mai mari datorii din era post-decembrista si dam bani ca sa-i ajutam pe altii. No, acum te intreb pe tine, tu nu ai bani, dar te imprumuti de la altii ca sa dai la altii? Nu cred.

    Tocmai asta face Romania. Mai precis, o harababura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dintre statele lumii, SUA au cele mai mari datorii, dar îi ajută pe toţi.

    RăspundețiȘtergere