marți, 2 martie 2010

Atacă adversarii dar fă-o cu cap

Au venit azi la şcoală două tinere de la UniCredit Ţiriac Bank. Scopul lor era de a reuşi să convingă pe cine ar se nimerea să-şi schimbe banca prin intermediul cărora li se virează pe card salariul. Şcoala unde lucrez are contract cu BT.

Am fost neplăcut surprins de un singur lucru: deşi fetele de la UniCredit Ţiriac susţineau că BT are comision de interogare sold de 3 lei, eu am susţinut că sunt 100% sigur că BT are comision de interogare sold de o.3 lei. Totuşi este o diferenţă importantă de la 0.3 lei la 3 lei. M-aau contrazis cu obstinaţie.

Ce motiv ar fi avut ele să mintă pe colegele mele în ideea că ar fi cerut transferul de la BT? E adevărat UniCredit are comision zero lei pentru interogarea soldului dar are tarif de retragere numerar ATM, ceea ce BT nu are deloc.

Nu mi-a plăcut faptul că în loc să prezinţi oferta băncii pe care o reprezinţi, te apuci să distrugi imaginea unei bănci concurente.

Când am văzut că sunt contrazis, am părăsit sala în care avea loc discuţia. Păcat de una din fetele de la UniCredit Ţiriac că avea ochi frumoşi. Deşi şi Elisabeta Bathory se spune că avea ochi frumoşi.

Un comentariu: