joi, 10 iunie 2010

Poveşti de groază: azi Poliţia Comunitară din Roman

Ieri eram pasager într-o maşină de Scoţia cu volanul pe dreapta. Şoferul opreşte maşina undeva în centru. Coborâm amândoi. La un moment dat apar 2 poliţişti comunitari. Mai să-mi cadă falca: unul din ei mă opreşte tocmai pe mine şi-mi cere permisul de conducere. Răspund cu maximă candoare: N-am. La care poliţistul are un şoc: Cum, nu aveţi permis? Dar v-am văzut coborând din maşină. Eu îi spun: Da, şi? Poliţistul: Cum, n-aţi coborât de pe locul din faţă stânga? Eu confirm şi închid discuţia care mai avea puţin şi începea să sune a Vacanţa Mare: Dom'le, matale nu vezi că are număr de Scoţia? Maşinile astea au volanul pe dreapta. Îl las pe poliţist scărpinându-se în cap. Pe partea cealaltă, prietenul se tăvălea pe jos de râs.
Nu comentez prea mult treaba asta, dar pentru salariul pe care îl primesc aceşti distinşi colegi bugetari eu cred că poliţiştii comunitari din Roman ar trebuie să fie un pic inteligenţi. Cer prea mult?

P.S. Acu vreo 2 ore 2 poliţişti comunitari din Roman tocmai şi-au încasat şpaga ca să nu amendeze o terasă ilegală din buricul târgului... Cum spunea Istodor la treburi din astea? Mu.....

2 comentarii:

  1. Salariile lor sunt de tot rahatul -25%, asa ca nu poti ridica mari pretentii.

    RăspundețiȘtergere
  2. bacilu' scuza e moft
    Sunt curios de o chestie.
    Cum se asigura un şofer care se angajează într-o depăşire a unui autovehicul mare, cu o panarama de aia cu volanul pe dreapta ?
    Cum te asiguri din fata ? e teroare pentru traficul auto.

    RăspundețiȘtergere