joi, 30 decembrie 2010

Armata Română serveşte Puterea, nu populaţia.

Armata Română, serviciile secrete şi poliţia sunt în slujba puterii politice conduse de dictatorul Băsescu.
În cazul unei revolte sociale de amploare, aceşti roboţi lipsiţi de suflet nu vor ezita să ucidă sau să lovească cetăţenii care au ieşit în stradă din cauza unui trai sub orice limită, situaţie datorată unui guvern corupt şi insensibil la problemele umane.
În 1941, Armata Română a masacrat cetăţeni români de religie iudaică.
În 1989, Armata Română a masacrat cetăţeni care au ieşit în stradă pentru a susţine schimbarea.
în 2009, serviciile secrete au răspuns prezent la ordinul lui Băsescu conform căruia aparatul de stat trebuia pus în slujba PD-L, partidul care l-a susţinut pe Băsescu pentru al 2-lea mandat.
În 2010, pe 1 decembrie, generalii Armatei Române au acceptat încălcarea protocolului de stat şi au cerut ca tinerii care vor muri în Irak şi Afghanistan să-i dea onorul unui om josnic şi orbit de propria prostie. Acceptând ca onorul să-i fie dat lui Boc şi nu lui Geoană, ofiţerii superiori din Statul Major General al Armatei Române au dovedit că sunt dispuşi oricând să înăbuşe în sânge o insurecţie populară. Doar pentru a fi pe placul nomenclaturiştilor portocalii. Obişnuiţi cu lux şi privilegii, generalii români au arătat că mentalitatea lipsită de scrupule a înalţilor demnitari nazişti are un corespondent în servilismul arătat de ofiţerii români lui Boc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu