duminică, 6 septembrie 2015

Cooperativa mafiotă SRI-DNA-PNL a detonat bomba din Bucureşti.

PNL ştia de acum 2 luni că Sorin Oprescu este anchetat de DNA şi că arestarea primarului va deschide porţile primăriei capitalei pentru băsiştii vopsiţi în iohannişti.
Alina Gorghiu, copreședinta PNL, a criticat modalitatea lui Sorin Oprescu de a-și exercita atribuțiile ca primar al Capitalei
"Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat maniera în care Sorin Oprescu îşi îndeplineşte atribuţiile de primar al Capitalei, spunând că la sfârşitul madatului acestuia poate "veni şi vremea decontului".
Alina Gorghiu a participat joi la lansarea platformei de comunicare online cu bucureştenii, BucureştiSănătos.ro, ocazie cu care europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, potrivit Mediafax.
"Nu ştiu ce face domnul Oprescu, în afară de faptul că nu reuşeşte să dea nicio explicaţie cu privire la ce se întâmplă în Primăria Generală, dar poate că la sfârşitul mandatului va veni şi vremea decontului şi vom afla tot ce nu a făcut primarul general şi au făcut, din punct de vedere penal, colegii săi din Primăria Generală", a declarat Alina Gorghiu.
Ea a susţinut, de asemenea, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu va priva PNL de candidaturi substanţiale la alegerile locale din 2016."
Evenimentul Zilei, 3 iulie 2015
Eu ştiam înaintea Alinei Gorghiu că binomul SRI-DNA face jocuri politice.
"Războiul politic bate la uşă. Ca mascaţii de la Poliţia Română. Vin alegerile locale şi mafia iohannistă (fostă băsistă, acum spălată bine de tot de SRI şi DNA) va pune mâinile jegoase pe sacul cu bani!
-Bucureşti- DNA urmează să-l "cureţe" pe Oprescu, făcând loc unui liberal. La sectoare Vanghelie şi Chiliman au înţeles că trebuia să împartă mita cu satrapul local de la SRI. Vor medita la acest aspect la Tubulatură/ Beciul Domnesc."
FB, 24 iunie 2015 (interesant numărul de distribuiri)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu