marți, 17 mai 2016

Manevre şi manevraţi

Un zero absolut- procesele îndreptate împotriva Chevron, Guvernului prin Resurse Minerale, Jandarmeriei, primarului din Pungeşti şi prefectului de Vaslui.
Nu s-a obţinut tragerea la răspundere a decidenţilor pentru târăşenia de la Pungeşti.
S-au tocat milioane de dolari pe circul ăsta, au curs tone de cerneală, s-a scris pe net zi şi noapte.
Participanţii sunt George Epurescu, inginerul de fizică nucleară de la Măgurele, Constantin Pâslaru, infractorul şi viitor primar de Bârlad, fost candidat pentru diaspora şi Nicuşor Dan, independentul dă Bucureşti.
Oameni folosiţi de serviciile secrete româneşti pentru a canaliza bani albi din donaţii pentru luptă anti-Sistem înspre operaţiuni sub acoperire ale Sistemului.
N-a fost totul chiar degeaba...
George Epurescu este un mare opozant, mare lider de ONG, mare activist de mediu, omniprezent la proteste. Aruncă cu bani pe amenzi cum aruncă banii interlopii la nunţile cu manelişti.
Constantin Pâslaru a fost instruit profesionist în interviuri de presă, candidează la primăria Bârladului din partea UNPR. Ce mai contează că are identitate furată de la un bolnav de Down.
Nicuşor Dan este favorit pentru funcţia de viceprimar la Bucureşti. Cu o mână va distribui fonduri publice, cu altă mână va ţine stindardul protestelor faţă de politicieni.
Cum a avut loc această operaţiune?
Ştiţi capcanele pentru muşte, alea cu lipici? Aşa şi indivizii ăştia. Serviciile i-au scos în public şi au aşteptat să iasă din adormire agenţii de influenţă ai străinătăţii şi să se lipească de ei. Se numeşte legendare, adică acoperire, povestea învăţată pe de rost. Plus că îi folosesc pentru a extrage informaţii din anumite medii, dar şi pentru a intoxica receptorii finali.
Posibil să fi intenţionat mogulii din intelligence-ul autohton să şantajeze pe americanii de la Chevron. "Vreţi circ ieftin cu oamenii noştri? Cât oferiţi?" Mai este posibil să fi fost o operaţiune comună româno-americană ca să vadă dacă printre muştele prinse de capcane se află şi ceva muşte ruseşti.
Bravo, băi securiştilor, v-a mers! Aţi infiltrat oamenii voştri în România Curată, în mişcările de mediu, în reţeaua George Soros, în reţeaua evanghelică, în "noua" clasă politică. Felicitări, aţi mai prostit odată poporul român. Aţi mai servit odată patria. V-aţi consolidat controlul societal. Aţi diluat revolta.
Există o problemă.
1. Constantin Pâslaru se certase cu americanca Alexandrina Dinga de la cuiburile Iaşul Iubeşte Teii şi Asociaţia Mai Bine. Apare articolul din 7est, pe surse din servicii, cu faptele de vitejie din Belgia ale lui Pâslaru. O alergie ceva? Unii la alţii? Sunteţi împărţiţi pe găşti după gradul de ticăloşenie?
2. Erwin Albu şi Willy Schuster au fost bătuţi de jandarmi. Ei, cu "Ne luăm Ardealul înapoi", n-au mişcat la unison cu ai voştri, n-au deschis procese. Au făcut şi ei circ, au strâns şi ei bani, că nu erau să vă lase pe voi să luaţi tot caimacul. Erwin Albu îl are drept mentor în manevre pe Tokes, candidează din partea austro-ungarilor de la FDGR.
Şi unii şi alţii au beneficiat de expunere în media, expunere uriaşă, canalizată spre regenerarea bazelor corupţiei: La vremuri noi, tot noi.
În tot acest timp, atenţia publică a fost îndreptată spre anumite teme. Printre ele nu s-a numărat şi Marele Jaf de la ANRP-Fondul Proprietatea. A fost linişte, o vreme.
Aşa cum după noapte vine zi şi după iarnă vine primăvara, tot aşa şi vouă vă va veni sfârşitul. Sforile cu care manevraţi marionetele devin din ce în ce mai vizibile. Ştim ce-aţi făcut din 1989 încoace, chiar ştim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu