duminică, 11 decembrie 2016

11.12.2016-alegerile au fost furate de servicii

Eu văd lucrurile în felul următor: faptul că listele electorale au peste 5 milioane de alegători inexistenţi este legat de faptul că USR-ului lui Nicuşor Dan i-au fost transferate aproape 2 milioane de voturi.
Alegătorii inexistenţi sunt:
1. persoanele decedate care nu au fost scoase de pe liste, aprox. 3 milioane
2. persoanele cu origine basarabeană şi ucraineană care au obţinut cetăţenie românească şi au domiciliul fictiv în România-aprox. 2 milioane
3. rezidenţi români fictivi ca raportare nominală în străinătate în comunităţi unde migraţia românească este redusă sau zero: Bolivia, Africa de Sud, Congo-aprox. 500.000
Deci la fraudarea alegerilor de acum au participat activ:
1. Serviciile: STS, SRI, SIE, DGIPI, DGIA
2. Ministerele: de Interne, de Externe şi conducerea Guvernului
3. Autoritatea pentru Cetăţenie
4. Institutul de Statistică
5. Autoritatea Electorală
6. Prefecturile şi primăriile
Probabil că pe teritoriul României suntem doar puţin peste 10 milioane de alegători, cu documente legale.
Dacă Pătru de la AEP era păstrată în funcţie şi nu era arestată, PMP avea peste 15%, PSD sub 40%, PNL peste 30%. Băsescu avea speranţa să ajungă Prim-Ministru al României din postura de lider al celui de-al 3-lea Partid Parlamentar. Ar fi fost un guvern majoritar PNL-PMP-UDMR. Ceea ce se va şi întâmpla după violenţele din stradă planificate pentru iarna-primăvara lui 2017. Principalele forţe implicate vor fi USR, PMP şi partidele naţionaliste.
Listele electorale făcute prost au impact asupra tuturor tipurilor de alegeri: locale, parlamentare, prezidenţiale, europene. Şi asupra pragurilor legale necesare înfiinţării partidelor şi participării lor în alegeri corecte, candidaturilor independente.
Felicitări judecătorilor din Republica Moldova care în urmă cu ceva vreme au decis desfiinţarea a zeci de partiduleţe care fie nu au strâns atâtea voturi câte semnături de susţinere au avut ori care existau din inerţie în registrul partidelor politice.
La noi nu există niciun fel de legitimitate democratică a partidelor şi a candidaţilor. În cel mai bun caz putem vorbi de o pseudo-democraţie, dar în mod real suntem la nivelul Libiei, cu organizarea sa tribală.
Ca ultimă observaţie, din bugetul naţional se risipesc sute de milioane de euro pentru înavuţirea politicienilor, incluzând contracte publice date firmelor agreate, locale sau străine.

Alegerile au fost fraudate masiv. Eu nu recunosc rezultatele. A fost pierdută iremediabil şansa unei schimbări reale. Ţara va fi condusă în continuare de corupţi care ne vor vinde resursele pentru a avea sprijin din exterior. Serviciile secrete vor rămâne în jocul politic. Vasile Dâncu şi Florian Coldea au mai dat o palmă naţiunii române aflate în derivă.

1. Finanţarea partidelor s-a făcut din străinătate.
2. Instituţiile de forţă au pregătit terenul, dosare vechi au fost şterse de praf şi aruncate pe piaţă în scop electoral şi unii, anumiţi, politicieni au fost târâiţi în cătuşe la televizor la ordinele procurorilor numiţi politic. După 10 ani de regim personal, Băsescu a candidat fără probleme şi continuă să dea lecţii de democraţie unui popor imbecilizat de mass-media.
3. Actori statali externi au forţat anumite subiecte de campanie, preponderent teme de politică externă. USR nu a avut absolut nimic de spus pe politici economice şi sociale. Cum a obţinut 2 milioane de voturi? De ce STS, SIE şi SRI au vărsat atâtea voturi în tolba unor mercenari care nu au nume româneşti?
4. Liberalizarea legislaţiei privitoare la înfiinţarea de partide a dus la apariţia unor entităţi monstruoase.
5. Întocmirea listelor de alegători s-a făcut într-un mod absolut netransparent. De unde aproape 19 milioane de alegători? Aici au fost incluşi şi basarabenii şi ucrainenii (milioane) care au obţinut cetăţenie română şi dovada domiciliului în România. Cea mai mare parte nu mai sunt pe teritoriul ţării şi nu puteau vota în diaspora.
6. Nu există control civil asupra modului în care STS a organizat(=manipulat) alegerile.
7. Personaje sordide din societatea civilă recrutate de SRI, SIE, DGIPI şi DGIA şi servicii străine au fost puse pe listele partidelor într-un mizerabil joc al influenţelor.
8. S-a repetat schema expirată a milioanelor de voturi din partea unor alegători inexistenţi: morţii nescoşi de pe liste de ani întregi şi diaspora, la fel ca în 2012 şi 2014.
9. Se încearcă poziţionarea României pe o axă antioccidentală în vederea unor conflicte militare.
10. Sub nasul instituţiilor care ar trebui să vegheze la păstrarea ordinii constituţionale, s-au proferat ameninţări repetate cu rebeliunea armată, gherilă urbană şi război civil.

De unde au apărut aproape 2 milioane de voturi pentru Uniunea Salvaţi România a lui Nicuşor Dan? Eliminarea lui Pătru de la Autoritatea Electorală Permanentă a fost semnalul ieşirii definitive a serviciilor secrete de sub controlul lui Băsescu, ieşirea din blatul ordinar Ponta-PDL. Se conturează un guvern PSD-ALDE cu o opoziţie violentă din partea USR şi PMP.
Eu am mai văzut filmul acesta: răsturnarea rezultatelor alegerilor recunoscute pe plan internaţional prin proteste violente de stradă: Maidanul de la Kiev.

Păruială securistică la televiziunea lui Ghiță, România TV: Sorin Roșca Stănescu din aripa KGB-SRI-DSS critică pe Cioloș din aripa SIE-BND pentru contracte uriașe de achiziție de armament de la nemţi. Prin diverși interpuși, Germania duce un război de proximitate împotriva agenţilor Rusiei. America pare să aibă o strategie de așteptare neutră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu