marți, 13 decembrie 2016

Cine sunt, de fapt, iepuraşii din joben?

Vizita din ianuarie 2016 a liderului PSD Liviu Dragnea în Israel a avut 2 coordonate: discuţii cu liderul opoziţiei de stânga, Isaac Herzog (PRIMA întâlnire oficială), şi discuţii cu şeful guvernului de dreapta, Netanyahu (A DOUA întâlnire oficială). 
În delegaţia PSD au fost: 1. Firea care a câştigat în iunie 2016 primăria Bucureştiului în faţa lui Predoiu de la PNL şi a lui Nicuşor Dan de la USB, 2. Georgian Pop, membru al comisiei parlamentare de control a activităţii SRI.
Israelul lui Netanyahu a întărit relaţiile cu Rusia lui Putin sub aspectul politic, economic, cultural şi militar.
Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a spus în campanie că politica lui Obama faţă de Israel şi faţă de Netanyahu a fost ruşinoasă. A folosit apelativul Bibi cu referire la Netanyahu, premierul Israelului.
În august 2016, Jerusalem Post publica un articol negativ la adresa lui George Soros, evreu ungaro-american. George Soros este un imigrant în Vest al evreimii din spaţiul CSI, la fel ca cei 2 consilieri de marcă ai lui Obama: David Axelrod şi Rahm Emanuel, primarul oraşului Chicago, sediul unei antene influente GRU-SIE-PDL. Cei 2 politicieni americani sunt naturalizaţi pe pământ american la a doua generaţie. Familiile lor au venit din Basarabia în SUA în anii 1950, iar ei s-au născut în SUA.
Vizita lui Dragnea în Israel i-a adus o condamnare cu suspendare pentru referendumul din 2012, tot aşa cum convertirea la Biserica Internaţională a Harului, mişcarea baptistă în curentul protestant, a lui Cristian David, ministru de Interne din partea PNL, i-a adus eliberarea din puşcărie. Pentru cine nu ştie mare lucru, toate confesiunile religioase reprezentate în România sunt puternic infiltrate de ai noştri şi de ai lor. Pe timpul lui Ceauşescu, au ajuns în SUA mulţi români persecutaţi pe motive religioase, de fapt agenţi ai Securităţii, de multe ori puşi în conservare.
Trebuie făcute nişte nuanţări: Donald Trump a câştigat alagerile în SUA nu datorită ralierii tuturor creştinilor în spatele său, ci datorită alianţei dintre o grupare creştină, neortodoxă, şi una evreiască. Iranul, aliatul Rusiei în Siria şi cap de pod al lui Putin în Orientul Mijlociu, a beneficiat de clemenţa lui Obama, bine consiliat de nişte evrei veniţi din spaţiul ex-URSS...
Nu uitaţi de scandalul care s-a stins repede legat de faptul că în toamna lui 2015, ambasada României în SUA, adică SIE, a facilitat lui Iohannis vânzarea unor cărţi scrise de el în timpul unei discuţii cu diaspora românească (fix atunci când fostul ambasador SUA la Bucureşti, evreul şi lobbistul Mark Gitenstein, amicul de golănii al lui Băsescu, îl sfida pe Iohannis stând cu mâna în buzunar, încălcare grosolană a protocolului diplomatic). La fel ca provocarea cu paltonul aruncat pe maşină din cauza incompetenţei, cică, a lui Pahonţu de la SPP. Contraspionajul SRI cunoaşte la perfecţie (nu sunt singurii) legătura "evadatului" Peter Costea cu preotul Theodor Damian, vector al comunităţii româneşti din New York, intensificată în timpul campaniei pentru europenele din 2014 când Erwin Albu, activist civic de renume, a cedat locul lui Peter Costea, neobţinând suficiente semnături de susţinere. Un român stabilit în SUA, avocat, candida la Parlamentul European pe o platformă pro-creştină, pro-familie. Se pregătea terenul pentru Operaţiunea Bodnariu-Bavernet-Norvegia-George Alexander-repatriaţii-tovarăşii de drum ai lui Marian Munteanu-tovarăşii de drum ai lui Nicuşor Dan.
Deci, analizând rezultatele alegerilor prezidenţiale din SUA, Justiţiarul Marius Marinescu de la Sibiu minţea cu neruşinare cu povestea, ce-i drept bine ticluită pe-atunci, "creştini contra evrei". Asta chiar nu mai surprinde pe nimeni.
Un mic bonus pentru cunoscători: Georgian Pop de la PSD a fost emisarul lui Florian Coldea, şeful SRI, în Israel când s-a pus la cale colaborarea dintre SRI şi Mossad pe partea de securitate cibernetică. Mossadul are o unitate de elită în războiul informaţional şi cibernetic numită Unitatea 8200, plină de tineri frumoşi, cu grade, specialişti în IT. Autorii Wikileaks, se şopteşte pe la colţuri. Poate recunoaşteţi descrierea la nişte personaje apărute recent, poate la USR-ul lui Nicuşor Dan?
După care vine scandalul Black Cube şi folosirea lui Daniel Dragomir, ofiţer SRI, deja compromis de faţadă, un fals duşman al lui Kovesi, drept coordonator al unui grup informativ provenit din SRI, dar fără recunoaştere oficială. Ca şi "anonimul" Conte de Saint Germain, Marius Marinescu de la Sibiu are un rol bine planificat în războiul interagenţii.
Dosarul Black Cube nu este un caz de infracţiuni cibernetice, nici măcar de spionaj sau de trădare, ci este un dosar de contraspionaj (identificarea reţelelor paralele ale SRI care răspund şi altor comenzi operative) care îşi urmează cursul nefiresc. Să aibă legătură cu "problema" SRI de la Iaşi? Hmmm...
În cadrul comunităţii de informaţii a Federaţiei Ruse acţionează 2 grupuri de putere care lucrează diferit: un grup controlează agenţii de influenţă plantaţi în Occident, tabăra loialiştilor de tip vechiul KGB, alt grup se ocupă de îmbunătăţirea imaginii internaţionale a lui Putin, ei fiind noul KGB.
Germania este condusă acum de o fostă RDG-istă plantată în anturajul lui Kohl, continuatorul liniei gaulliste de detensionare şi unificare europeană cu Casa Comună a Europei.
Angela Merkel a fost spionată de NSA american sub administraţia Obama, fiind suspectă de pregătirea unui nou Război Mondial, fără aprobarea SUA, împotriva Rusiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu