duminică, 4 decembrie 2016

Marian Munteanu şi acoliţii săi sunt oamenii Securităţii.

Citeam în urmă cu aproape 2 săptămâni pe site-ul Contelui de Saint Germain-"Tehnici de campanie: iohannism, cioloșism, binomism"- o analiză a situaţiei politice la momentul respectiv. Am reţinut următoarele idei: PNL va pierde alegerile, PSD nu este cea mai bună soluţie, slugile soroşiste, eşecul previzibil al lui Nicuşor Dan, reorientările serviciilor româneşti în vederea împărţirii sferelor de influenţă după 11 decembrie 2016.
Citesc azi pe pagina lui Marius Marinescu de la Sibiu-"Manipulari concepute de prosti pentru alti prosti!": PNL va pierde alegerile pe mâna lui Cioloş, PSD nu este cea mai bună soluţie, slugile soroşiste, eşecul previzibil al lui Nicuşor Dan.
Dacă puteţi să vă închipuiţi, am tresărit şi mi-am zis, iniţial uşor amuzat: "Am mai auzit melodia asta."
Am pus lucrurile cap la cap şi am concluzionat, îngrijorat:
-site-urile Justiţiarul, Gândeşte, Cotidianul, Anonymous Romania sunt vectori de propagandă ai unei singure tabere din Sistem
-au ca elemente comune: critica vehementă faţă de clienţii lui Soros, faţă de iredentism, chemarea la mobilizarea naţională împotriva clasei politice corupte, favorizarea făţişă a Partidului Alianţa Noastră România şi a lui Marian Munteanu, candidat care, în paralel cu propaganda online ajutată din exterior cu agenţi de influenţă, "repatriaţi", bani, p(r)ostaci grămadă, străbate România de la un capăt la altul, comparativ cu celălalt partid naţionalist, PRU, care nu face nimic, care se trage tot din Securitate, dar aia Nouă, care i-a luat locul lui Vântu în economia românească de după 2000
-alt element comun al site-urilor de mai sus este raportarea admirativă la adresa foştilor şefi ai Securităţii Iulian Vlad şi Aurel Rogojan şi criticarea constantă, de la o vreme (după plecarea lui Băsescu de la Cotroceni) a şefului SRI, Coldea, invitat permanent al ambasadelor NATO, Coldea este nepotul lui Dan Gheorghe, ofiţer de rang superior în cadrul Unităţii Speciale de Luptă Antiteroristă din Securitatea Veche, în mai 2015, Coldea l-a invitat la sediul SRI pe Iulian Vlad
-un alt aspect care arată sforile prin care sunt manevrate marionetele este ralierea la Donald Trump, triumfalismul, discursul anti-Establishment, naţionalismul manifestate de acesta. Marian Munteanu, susţinut de Cotidianul împotriva Evenimentului Zilei, a susţinut permanent campania lui Donald Trump, îndemnând românii din diaspora să voteze cu el. Opinia sa a reprezentat reorientarea, susţinută de acţiuni din umbră, a unor moguli din serviciile secrete româneşti.
Nu mi-a plăcut Marian Munteanu din 4 motive: 1. s-au făcut presiuni uriaşe să fiu eu prezent la prima vizită a lui la Iaşi, 2. a tăcut mâlc cu privire la gesturile nediplomatice ale ambasadorilor SUA de la Chişinău şi Bucureşti, 3. în intervenţii televizate la ore de maximă audienţă a ridicat pretenţii teritoriale la adresa Republicii Moldova şi Ucrainei, 4. a lăudat activitatea SIE, care controlează de facto Ministerul de Externe şi jumătate din guvernul Cioloş, solicitând alocări bugetare consistente.
Domnule Marinescu, râdem, glumim, dăm degeţele, dar mai uşor cu manipularea pe scări!
Dacă ăsta vă e «factorul intern» (alianţa "noastră" dintre rusofonii din SRI şi SIE), lăsaţi-vă, domnilor, de meserie!
În România avem o mulțime de societăți civile, multe dintre acestea(99%) cu epoleți, construite de filierele KGB. Traci, daci, geți, romani, ecologiști, naziști, anarhiști, patrioți, naționaliști, lejionari samd. Le spun lejionari, că-s din ăia de sistem, adică plătiți să toarne și să creeze tot felul de diversiuni. Una dintre ele are un reprezentant: Marian Munteanu. În anii `90 s-a dat oleacă de legionar și pentru asta a luat câteva bâte minerești pe cocoașă. Le-a încasat tot de la camarazii lui cu epoleți, minerii. Că și minerii ăștia...! Erau mineri și mineri. Mineri de până în 1977, atunci când în Valea Jiului a avut loc o mineriadă locală și mineri de după 1977, minerii cu epoleți. "Vom face atâtea legiuni incât nimeni nu va ști care este cea adevărată". Așa era asigurat Ion Iliescu de către fondatorul SRI, Imre Asztalos, alias Virgil Măgureanu. Anii au trecut. Între timp, o televiziune, tot cu epoleți a primit ordin să-l promoveze pe legionarul de carton, Marian Munteanu. Acesta a început să ne povestească despre valori morale, biserică, societate civilă. Doar că din gura lui sunau ca naiba. Cum să vorbească despre așa ceva un fost membru al Partidului Comunist Român și ciripitor al securității(a fost infiltrat în casa lui Petre Țuțea pentru a stoarce informații)? În fotografia de mai jos îl vedeți pe reprezentantul unei societăți civile alături de fondatorul SRI, făcătorul tuturor lejionarilor de sistem.

Link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu