marți, 20 aprilie 2021

Ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, este așteptat mâine în județul Neamț

Prezența sa este ocazionată de un așa-zis forum economic internațional în municipiul Roman. Ideea a venit din partea agenților de influență ai Federației în România, cetățeni români, Miron Ignat ”Românii sunt un popor de nespălați” și Tudor Afanasov/Feodor Afanasii ”Rușii au bani mulți”, iar principalul sponsor este deputatul PNL Dan Laurențiu Leoreanu ”România Dodoloață”, vicepreședinte PNL, fost vicelider în grupul deputaților PNL în legislatura trecută, fost membru în Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est și alte lucruri, în dosare bine ferecate.

Interesul major al Federației în regiune vine ca o contrapondere întârziată la vizitele recente ale ambasadorilor americani și germani la Iași, Cluj și la Timișoara, cu o pronunțată miză economică. Județul Neamț va deveni al treilea capăt de pod rusesc în regiune, după Iași și Suceava.
Ultima vizită prin România a lui Valery Kuzmin, la Constanța, din anul 2020, a fost marcată de scandaluri și de nerușinate amenințări fățișe cu distrugerea totală a țării dacă nu ne aliniem realpolitik-ului rusesc.
Municipiul Roman, din județul Neamț, este teritoriu ocupat de interesele strategice ale Federației, ieșit de sub controlul strict al autorităților militare românești, fiind atât gazda unei baze militare românești de logistică, dar și în apropierea altor baze militare românești: Bacău-aviație, Iași-tancuri și infanterie, Piatra Neamț-infanterie.
Principalele direcții de promovare a intereselor Federației în țara mea sunt: economice și culturale, acoperire clasică a acțiunilor de spionaj: culegere de informații, influențare a deciziilor, crearea de rețele de sprijin.
Odată cu ambasadorul rus în România vor fi parașutați în județul Neamț și ”atașați” și ”secretari” ai ambasadei, în fapt spioni care ar fi trebuit expulzați de mult timp.
Sponsorii de vitrină ai prezenței rusești în județul Neamț sunt Leonard Achiriloaei, primar PNL de Roman și CL Roman, dominat de o majoritate PNL-USRPLUS. Cel mai probabil există un acord tacit al promovării intereselor rusești în județul Neamț din partea liderilor politici regionali: Costel Alexe, PNL, de la Iași și Iulian Bulai de la Neamț și Cosette Chichirău de la Iași, ultimii doi de la USRPLUS. Nu există susțineri publice (sic!) ale acțiunii din partea baronului PSD de Neamț, Ionel Arsene ”Ciorăpel”.
Din ceee ce se știe despre ruși, sunt deja puși la curent cu profilul celor care i-au invitat, știu pe unde vor merge, pe cine vor întâlni, au deja planurile de afaceri puse la punct și fondurile disponibile în valize și conturi offshore, vor promova direcțiile politicii de vecinătate imediată de la Kremlin și dezideratele înfrățirii spirituale dintre cultele creștin-ortodoxe românești și Patriarhia de la Moscova.
Din analiza detaliată a documentelor oficiale care au stat la baza invitației adresate Federației Ruse de a-și stabili permanent bazele intereselor strategice în județul Neamț, reiese un nume, Marian Ovidiu Stănică, președinte al Federației Europene a Camerelor de Comerț Bilaterale din Elveția, susceptibil a fi ofițer de rang înalt în Serviciul de Informații Externe, SIE, rudă a unui general DIE-SIE, Ilie Stănică.
P.S. 1. Cât a primit șeful SRI Neamț ca să permită o astfel de mârșăvie? 10.000 de dolari? 100.000 de dolari? 1 milion de dolari?
P. S. 2 La cât de ticăloși sunt rușii, eu îi cred în stare să-și asasineze propriul ambasador în România sau să însceneze o tentativă de asasinat asupra propriului ambasador, pentru a da vina pe români. Legislația românească prevede că securitatea ambasadorului rus trebuie asigurată de către SPP sau de către MAE, în funcție de situație.
#teamromania
#SIE #Stănică #NeamțuliubeșteRusia #PNLiubeșteRusia #RomanuliubeșteRusia #SRI #PNL #Leoreanu #ZiaruldeRoman #Achiriloaei #Arsene #PSD #Valery #Kuzmin #Colectiv #CorupțiaUcide #Româniitrebuiesăștie #Curaj #trădare #spionaj #economic #cultural

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu