luni, 19 aprilie 2021

Spioni ruși în orașul meu natal

Citeam acum câteva ore un ziar online cu știri din orașul meu natal, municipiul Roman, județul Neamț, și răsfoind și alte articole publicate acolo aflu că la invitația primarului PNL de la Roman, poimâine, miercuri, 21 aprilie, spioni ruși vor face un desant în orașul meu natal la un forum economic internațional cu 3-4 țări invitate, față în față.

Printre invitați sunt ambasadorii și membrii misiunilor diplomatice ale Federației Ruse și ale Belarusului, țări care au un discurs amenințător la adresa României, aliaților României, și la adresa NATO și a Uniunii Europene. Pe lângă ambasadorul rus Valery Kuzmin, mai sunt așteptați: Miron Ignat, influent rusofil, care ne-a jignit afirmând că suntem un popor de nespălați, și Tudor Afanasov/Feodor Afanasii, curier și agent de influență al rezidenței serviciilor secrete rusești din România, precum și membri ai misiunii diplomatice a Federației Ruse, pretinși ”atașați” și ”secretari”, în fapt spioni care ar fi trebuit expulzați de mult timp.

Am avertizat public, repetat, încă de acum 6 ani că Federația Rusă caută să stabilească capete de pod în zona de est a României, și a reușit la Iași prin intrarea pe piața locală a contractelor de cărbune cu firma colonelului GRU Boris Golovin, Global International, contracte care au semnătura actualului primar al Iașului, Mihai Chirica, a mai reușit tot la Iași cu un centru cultural comun ruso-chinez, paravan pentru activități de spionaj, dar și la Suceava, la Gura Humorului, tot cu o activitate culturală prin care era glorificată ideologia putinistă.

Sunt extrem de panicat că #SRI Neamț nu a împiedicat această acțiune, ceea ce denotă infiltrarea cu trădători și spioni a principalului serviciu de informații al României și santinelă profund incompetentă, cu căciula trasă atât pe ochi, cât și pe urechi.

Invitația rușilor în orașul meu natal poate că a fost făcută prin sforile trase de Ionel Arsene ”Ciorăpel” de la PSD Neamț, dar bag mâna în foc că a fost implicat puternic deputatul PNL Leoreanu, membru în legislatura anterioară al Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est.

Orașul meu natal a fost asociat în această mascaradă menită a promova interesele rusești în regiune prin votul consilierilor locali ai PNL.

Am cuvinte foarte grele de ocară atât pentru membrii misiunilor diplomatice ale Federației Ruse și a Belarusului care vor otrăvi poimâine aerul primăvăratic al orașului meu natal, pentru SRI Neamț, pentru PNL Roman, pentru primarul municipiului Roman, pentru CL Roman, nu neapărat în această ordine.

Ptiu, drace! După ce echipele de asasini ruși au cutreierat Europa omorând niște cetățeni britanici și cehi, concitadinii mei s-au găsit să primească cu brațele deschise ”oamenii de afaceri” din spațiul ex-sovietic care, într-un buzunar au milioane de dolari, iar în celălalt buzunar păstrează câte o surpriză mortală.

P.S. Atenție la gagici!


#PNLiubeșteRusia #RomanuliubeșteRusia #SRI #PNL #Leoreanu #ZiaruldeRoman #Achiriloaei #Arsene #PSD #Valery #Kuzmin #Colectiv #CorupțiaUcide #Româniitrebuiesăștie #Curaj #trădare #spionaj #economic #cultural

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu