luni, 13 decembrie 2021

șoșoacă a fost prinsă în cursă

Cei care urmărim ascensiunea politică a dianei șoșoacă, civili și militari, am observat apetitul său pentru spațiile publice deschise, indiferent că este vorba de stradă sau de Facebook, și expunerea sa în presă.

Cine a lucrat-o pe șoșoacă a scos-o din zona sa de confort: i-a invadat spațiul domestic (echipa de filmare) și a adus-o într-un spațiu închis, pe care nu-l poate controla: secțiile de poliție, birourile de procurori, sediile de instanțe, unde este un simplu cetățean. Soțul ei este momeala cu care ea va fi prinsă în năvod. Întreaga populație va vedea că-și folosește influența, numele, notorietatea, autoritatea pentru a-și scoate soțul nevinovat.

I s-a făcut un profil de către specialiști, așa, ca pentru teroriști, și s-a pus în mișcare o operațiune pe cât de clandestină, pe atât de legitimă moral.

Greu de crezut că echipa de filmare a putut fi prinsă în ofsaid: pătrunderea prin efracție în spațiul agreat, presupuse agresiuni. Probabil că cineva a studiat și spațiile închise ale lui șoșoacă.

Probabil că se va ajunge la ridicarea imunității parlamentare pentru săvârșirea unor infracțiuni care nu sunt protejate de mandatul parlamentar care permite libertatea declarațiilor politice.

Cine a lucrat-o acum pe șoșoacă are o ladă de bere imaginară din partea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu