luni, 24 martie 2008

Juravle primeste intariri de la liberali

Marius Danga isi declara sprijinul pentru Daniel Juravle.
Domnule Rector, va rog frumos si tare mult daca puteti sa va grabiti cu raspunsul...
Pentru Marius Danga, ignorantul de pe plantatiile lui Relu Fenechiu: in ultimele 30 de zile am primit 4 mesaje de la PD-L prin care eram incurajat sa ma inscriu in partid. Am refuzat de fiecare data nu din cauza ca nu am incredere in partid, ci pentru a va putea acuza de sclavie politica din perspectiva unui neafiliat politic.
Sunt roman, sunt iesean, sunt student, sunt bloger, sunt portocaliu si NU MI-E RUSINE SA RECUNOSC ACEST LUCRU! SA VA FIE CLAR! DAR IMI ESTE JENA CA RESPIR ACELASI AER CU NISTE ROBOTEI POLITICI TELEGHIDATI DE MAFIE!
Domnule Marius Danga, de ce trimiteti spre site-ul LSE cand stiti foarte bine ca este un site la pamant din punct de vedere al continutului? Ca si site-ul obscurei ASR, organizatie satelizata de PSD.

Update 29.03
Oprea va cere explicatii despre Miss Cuza. Asta pretinde autoarea unui material din 7est. Articolul aici.

6 comentarii:

  1. O sa ii acord si eu intariri lui Daniel datorita urmatoarelor cauze:
    1. din continutul postului tau se remarca fonturile aruncate ala-n-dala ceea ce arata cat de stresat si marginalizat te consideri. A fi special necesita mai mult decat a scrie prostii si de a aduce insulte unor oameni pe care nici macar nu ii cunosti.
    2. cine esti tu ca sa ceri aceste informatii si ce treaba are facultatea de Litere cu LSE? Care este relatia ta cu Marius? Ai mancat cumva din aceeasi farfurie cu el ca sa poti sa ii vorbesti pe acest ton?
    3. enumera macar doua evenimente pe care l-ai organizat, care sa aiba un buget mai mare de 5000 euro. Daca ai sti ce inseamna asa ceva, cu siguranta ai intelege ca te faci frate si cu dracu ca sa treci puntea... adica mai pompos spus ai sti sa faci afaceri.
    Si eu il sustin pe domnul Oprea, insa care este motivul pentru care te simti deranjat de evenimentul organizat de LSE? Te supara faptul ca a fost politizat evenimentul, sau te supara faptul ca a fost invitata irina si nu domnul Oprea?
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti fara speranta tinere domn...e clar ca nu ai inteles nimic. Il sprijin pe Daniel si Organizatia pentru care mi-am pierdut sute de nopti in studentie muncind la proiecte, in calitatea mea de prieten si fost presedinte. Liberalii nu au de ce sa il sprijine pe Daniel pentru ca nu au nimic de castigat din asta. Dany ne-a spus-o clar sa nu ne bagam si i-am respectat decizia. Se pare insa ca iti place treaba cu manipularea ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paule,mai iesi din spatele blogului.Se vede faptul ca esti frustrat .De ce....nu stiu.Dar cand zici ca pe Basescu il doare undeva ca iti inchizi tu blogul,atunci sa stii ca ai luat o gripa din aia fatala.Si nu mai inteleg nimic.Tu ba il iubesti,ba il urasti pe Oprea.Care e adevarul pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  4. cum poate cineva sa comenteze un eveniment la care nu a fost prezent? Cum poti sa acuzi o mare de oameni pentru "implicarea" politica in acest eveniment, cand acesta are defapt alte conotatii, in nici un caz electorale? Simpla prezenta a unei persoane inseamna publicitate (campanie electorala pe intelesul tau)? In cazul in care nu stiai brand-ul Irina Schroter nu l-am creat noi in noaptea balului, el exista de ani de zile si toata lumea stie lucrul acesta. Si tot pentru stiinta ta si a celor pe care tu ii sustii si pentru care te dovedesti atat de inversunat, invitatiile la bal au fost trimise tuturor care au sprijinit LSE financiar, fie ca e vorba de sponsor sau partener... daca unii dintre acestia nu au fost prezenti, asta nu inseamna nici pe departe ca acolo s-au dorit a fi prezente doar anumite persoane si s-au urmarit anumite interese. Nu inteleg de ce atatea comentarii si atatea rautati! Daca tu porti o culoare politica nu inseamna ca toti din jurul tau sunt obligati sa te urmeze, fiecare are dreptul la opinie, dar asta nu inseamna ca prin dreptul nostru putem sa atentam la drepturile celorlalti. Si ne mai dorim sa ne aliniem la standardele europene... sincer cu astfel de gandire ma indoiesc ca se pune problema unei evolutii. Pentru a face o schimbare si pentru ca lucrurile sa mearga mai bine, trebuie sa lucram mai intai in interior. Incearca sa scapi de propriile-ti frustrari si apoi sa ii judeci pe ceilalti. Numai bine Paul
    Din partea unui simplu membru LSE, care a muncit pentru organizarea acestui eveniment. Monik

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti Iesean, esti student, esti blogger, ai fi tu portocaliu...dar la felul in care te exprimi nu arati ca ai si ceva in cap (ma refer la cunostinte in caz ca nu-ti pica fisa)...
    "CREDE SI NU CERCETA " cam asta este eticheta pe care o expui....vorbesti in necunostinta de cauza.
    Daca Daniel sau LSE-ul, pardon (probabil nu stii ce inseamna, asa ca sa nu te las in ceata sau sa interpretezi gresit denumirea) Liga Studentilor Economisti ar fi primit ajutor de la liberali cum sustii PROBABIL ai fi vazut cel putin un banner sau un afis in care sa apara ca parteneri/sponsori sau cum vrei sa le mai spui...ori asta NU S-A INTAMPLAT ASTA.
    Te inteleg ca esti frustrat si iti recomand sa mergi la un meci de fotbal sa te descarci acolo pe stadion, acolo unde probabil te simti ca in mediul tau natural. NU-TI MAI BATE JOC DE MUNCA UNOR OAMENI care au depus eforturi considerabile ca acest eveniment sa iasa bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://albinutzul.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere