marți, 13 mai 2008

1-0 pentru ipocrizie. Libertatea de exprimare si corectitudinea politica au fost date cu capul de pereti

Ma intreb ce mai asteapta Dumitru Oprea pentru a-l ruga pe Valy Greavu sa nu mai scrie o saptamana pe blogul sau intrucat acesta [Valy Greavu] a adresat injurii celor care au postat comentarii critice la adresa Stimabilului si Distinsului Domn Profesor European...
Am mai scris despre asta, dar vad ca portocaliul cu ochelari fumurii nu se simte deloc....
Iata ce spunea Valy Greavu in urma cu peste 3 saptamani:
  • nu avem cum sa ingradim dreptul la comunicare libera.
  • Esti bloger asa ca nu cred ca ti-ar place sa ti se “puna pumnul in gura”
Iar Dumitru Oprea, de fapt prin consilierii Corectitudinii Sale, spunea:
  • Libertatea de expresie este o valoare esenţială a lumii în care trăim. Internetul nu a făcut decât să o redea tuturor. Nu e cazul să ne temem de opinii şi poziţii formulate liber, ci doar să sperăm la un dialog purtat cu responsabilitate şi în mediul virtual.
Gheorghe Flutur spunea odata ca "PSD încolăceşte Guvernul PNL ca un şarpe anaconda". Parafrazandu-l, eu spun ca ipocrizia incolaceste discursul liderilor portocalii ca un sarpe anaconda.

Domnule Valy Greavu, puteti sa ma dati in judecata pentru calomnia inchipuita de Inteligenta Voastra, sunteti liber sa faceti orice doriti, in limitele legale, desi nu cred ca veti castiga, dar in schimb va veti acoperi de un ridicol suprem. Daca veti castiga procesul, tot ce mi se poate confisca pentru a vi se plati daunele solicitate sunt cateva sute de carti de specialitate cumparate in cea mai mare parte din bursa data de universitate in timpul facultatii (intr-adevar pentru mine de o valoare foarte mare, dpdv intelectual si cultural), un calculator, cateva genti de voiaj, un fular portocaliu prafuit si cateva mii de pagini cu notitele mele de curs si de seminar din 2003 si pana azi. Plus dictionare si manuale de limba latina (!). Nu stiu valoarea exacta, dar poate ca veti fi totusi satisfacut luandu-mi toate acestea.

Domnule Greavu, sa stiti ca nu voi renunta la ideea de a depune o cerere conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Cerere in care voi solicita o copie xerox dupa nota justificativa de aplicare a procedurii de negociere in care se argumenteaze ca lucrarea de consolidare a Corpului A-Trosnon Vest pe nu a putut s-o faca decat Conestul. O copie a cererii o voi transmite presei extrem de interesate de acest subiect (am deja semnale in acest sens!), voi anunta si numarul de inregistrare a cererii si voi trimite presei si o copie a raspunsului, daca il voi primi. Copia xerox a raspunsului va fi transmisa integral fara a decupa semnatura Rectorului Isan.
Baieti, continuati sa ma sunati! Sa vedem cine rezista, OK?
Sunt extrem de constient ca ma joc cu focul, imi asum toate riscurile, dar macar sa stiu ca la Revolutie nu s-a murit degeaba!

Domnule Greavu, stiu ca sunteti specialist in IT. Incercati sa-mi stergeti contul de gmail si totodata de blogger.com folosind urmatoarele date:
utilizator: sava.paul
parola: bancorexsidexia
Merge? Nu? Atunci incercati: conestsisolcanu. Insistati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu