luni, 19 mai 2008

D-le fost rector, cine v-a invatat sa mintiti?

D-le ex-rector si niciodata primar, ati declarat la 7Est ca universitatea din Copou a dat bani pentru Miss Cuza/Balul Primaverii. Ati protestat vehement.
Va aduc aminte ce ati spus:
Niciodată vreun eveniment al Universităţii nu a avut o asemenea tentă. Una e să găseşti sponsori şi alta e să terfeleşti imaginea unei persoane. Cu banii Universităţii nu se terfeleşte imaginea ei.
AICI
Am chiar in fata raspunsul Comisiei de Etica care zice ca nu s-a dat niciun banut pentru promovarea imaginii Irinei Schrotter la un eveniment al LSE.
M-ati pus pe drumuri degeaba si m-ati facut sa-l acuz pentru nimic pe d-l Isan, noul Rector al universitatii din Copou. M-am luat degeaba de prof. Isan, creandu-mi o imagine negativa in Biroul Senatului. AICI
Revin la intrebarea din titlu. Cine v-a invatat sa mintiti, d-le fost rector si niciodata primar?
AICI am demonstrat ca nu faceti nimic la Parlamentul European si ca tocati pe nimic banii contribuabilului.
AICI am demonstrat ca ati fost un incompetent si un iresponsabil ca rector.
AICI am demonstrat ca sunteti un ipocrit.
Faceti un pas inapoi si retrageti-va din cursa electorala pentru primarie. Ce mai asteptati?
Sa va fie rusine! Abia astept retragerea Dvs. din politica dupa esecul din iunie si abia astept haosul din filiala partidului dupa ce veti pierde si primaria si Consiliul Local si Consiliul Judetean si sefia Consiliului Judetean. Ne-am saturat de instabilitatea politica adusa de discursul iresponsabil al noilor comunisti de dreapta de la PDL.
Pretindeti ca sunteti prof. univ. dr.? Aveti un limbaj de cartier care nu va face cinste! Sa va fie rusine!

2 comentarii:

  1. CINE ESTI TU, MAI MUCEA, SA-TI PERMITI TONUL ASTA FATA DE PROFESORUL OPREA?

    RăspundețiȘtergere
  2. e ciudat. articolul pe care-l invoci este din 26 martie. abia acum il vezi? nu ca te-ai facut re ras in Biroul Senat, au ras aia de tine de se tavaleau pe jos

    RăspundețiȘtergere