sâmbătă, 10 mai 2008

Razboi psihologic intre Valy Greavu si comentatorii critici de pe blogul lui Dumitru Oprea

Am urmarit schimbul de mesaje intre Valy Greavu si comentatorii critici de pe blogul lui Dumitru Oprea.
Nu vad de ce Valy Greavu pozeaza in marele specialist in IT amenintand pe toata lumea ca le stie IP-urile calculatoarelor de pe care posteaza comentariile. Atata timp cat comentariile nu contin amenintari sau injuraturi, orice comentariu trebuie permis fara cenzura. Plus ca nu este permisa dezvaluirea IP-urilor si a identitatii comentatorilor. Daca seful TSD Iasi mi-a permis sa postez comentarii critice pe blogul lui, nu vad motive rezonabile pentru nemultumirile lui Valy Greavu.
D-l Greavu uita de la mana pan-la gura. AICI.
Sesizez o usoara nervozitate in tabara portocaliilor. Oare de ce? Cumva Cristi ii sufla in ceafa lui Dumitru Oprea?

3 comentarii:

  1. Se pare ca ati uitat si sa cititi domnule Sava. Cititi pe deasupra, ca doar asa va mai iese ceva de scris. Dl. Greavu n-a scris pe nicaieri ca sta si cauta IP-urile celor care scriu pe blogul domnului Oprea. Chiar mai mult, a repetat-o de cateva ori ca el nu este de acord cu aceasta practica, asa cum o face cel pe care tocmai il laudati (pesedistul Ivan). Atat domnul Oprea, cat si domnul Greavu sunt adeptii libertatii cuvantului. Dar, dvs. se pare ca aveti o problema grava de plasare pe scena politica. Independenta, asa cum o declarati, sta sub un mare semn de intrebare si ... stiti si singur acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Sava,

    Esti de-a dreptul patetic. Rastalmacesti cuvintele mele discreditandu-te de unul singur. Esti chiar atât de limitat sau o faci doar de dragul senzaţionalului?
    Iti citez din ceea ce am scris:
    [quote]
    Valy Greavu Says:

    May 10th, 2008 at 3:34 pm
    Domnule Lupaşcu,

    Nu sunt administratorul acestui blog… ci doar un susţinător şi văd că mi se dă prea multă importanţă decât ar trebui. Rolul meu este doar de a vă încuraja să vorbiţi, să propuneţi şi să criticaţi (pertinent) dacă este cazul.
    Desigur dacă întreb pe unul pe altul pot afla şi IP-ul dumneavoastră, dar de ce credeţi că ar fi nevoie? Poate nu mă cunoaşteţi, dar eu chiar cred în libertatea de expresie şi în dialogul civilizat.
    (http://blog.dumitruoprea.ro/2008/05/09/europa-te-asteptam-acasa/#comment-4059)
    [/quote]

    Te rog omeneşte şi frumos să nu mai scrii despre mine în posturile tale. Oricum ai 3 cititori pe zi, dar mă afectează moral şi nu permit unui cetăţean care nu mă cunoaşte să facă astfel de afirmaţii.
    Despre specializarea mea poţi spune ce vrei pentru că ţi-am mai spus: Nici nu visezi să ajungi la nivelul la care sunt! A fi membru al juriului unei prestigioase competiţii internaţionale nu se face pe pile, relaţii sau răstălmăcirea unor cuvinte domnule Sava, ci doar pe bază de competenţe demonstrate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Sava,

    http://www.cotidianul.ro/aviara_i_a_adus_unui_roman_4_000_de_dolari-14685.html
    http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/aug06/08-11ImagineCupWinnersPR.mspx
    http://imaginecup.com/Community/blogs/imaginecup_news/archive/2006/08/31/3.aspx
    http://www.rediff.com/money/2006/aug/11imagine.htm
    http://imaginecup.com/Community/blogs/imaginecup_news/archive/2006/08.aspx
    Crezi că este suficient?
    Iar acum, ca şi anul trecut este în juriu!

    RăspundețiȘtergere