vineri, 30 mai 2008

Ganju OUT!

In cursul zilei de 28 mai 2008 a fost emisa o decizie administrativa de evacuare a lui Ionut Ganju din caminul C11. Motivul este reprezentat de neplata taxei de camin (din momentul in care Ionut Ganju a primit cazare in C11, adica undeva prin septembrie 2007 si pana pe 28 mai 2008 Ionut Ganju nu si-a achitat obligatiile financiare fata de administratia caminelor).
Am fost membru in Comisia de Cazare de la mine de la facultate si am avut cazuri de studenti din mediul rural carora nu am putut sa le dam cazare, desi aveau medii muncite, de 9.20, la sectii grele. Deficitul de locuri la camin este rezultatul incompetentei fostului rector Oprea care nu a fost in stare sa construiasca camine noi pentru a asigura cat de cat necesarul de locuri solicitate. In ultimii ani de mandat la rectorat, Oprea asta a stat cu mainile in san nelaund atitudine fata de scaderea dramatica a numarului de locuri de cazare oferite de UAIC.
Sa trecem si peste asta.
Dar pe ce considerente a primit Ganju cazare? Raspuns: exclusiv interventia directa a lui Oprea. Chiar daca conform regulamentelor universitare Ganju nu avea drept de cazare, totusi Oprea l-a ajutat. Si Oprea vine acum cu pretentia de a fi votat pentru primarie? In conditiile in care am dovedit toate defectele lui Oprea, cum de are el impertinenta sa apeleze tot la noi, studentii, ca sa-l votam? Sa-l voteze numai Ganju ca pe el l-a sustinut din toate punctele de vedere.
Ganju are interdictie pentru accesul in caminele UAIC deoarece a dat dovada in mod repetat de un comportament necivilizat atat fata de personalul de paza si fata de angajatii UAIC, cat si (mai ales) fata de colegii lui studenti.
Oprea si Ganju sunt niste cazuri patologice de ipocrizie: Oprea pretinde ca e corect (ziarul Gandul a dovedit ca nu este deloc asa si ca managerul Oprea are un apetit incredibil pentru furtul din banii publici. Eu am tot spus-o de cateva saptamani bune.). Cat despre Ganju ce sa mai spun? Alianta Studentilor Romani din Iasi nu poate obtine sponsorizari legale intrucat nu este inregistrata la Tribunal cu toata documentatia solicitata de legile in domeniu. Ganju face jocurile lui Oprea pentru ca i-a atacat adversarii politici si pentru ca i-a asigurat liniste si colaborare in ultimul an la rectorat si inainte de alegerile la primarie.
Este strigator la cer felul in care Oprea l-a favorizat pe Ganju asigurandu-i cazare, sediu si bani de buzunar. Nu vreau un astfel de pacalici la primarie! Sa fie clar! Jocurile de putere practicate si de Ganju si de Oprea ne arata cat de falsi sunt pretinsii lideri ai comunitatii. Ipocrizia, superficialitatea, impostura si coruptia endemica sunt trasaturi definitorii ale liderilor PDL!
Ganju mai este si impertinent clamand peste tot ca are prieteni influenti, ca noi suntem prea mici pentru el. Aroganta sa a jignit multi oameni simpli.
Voi vota duminica cu Adomnitei pentru primarie din 2 motive mari si late: este tanar si nu a colaborat cu Securitatea. Va las pe voi sa aflati care din candidatii la primarie a fost secretar general al organizatiei judetene Iasi a Uniunii Tineretului Comunist in anii 1970...
Ionut Ganju nu-si mai aminteste de ultimul examen la facultate pe care sa-l fi trecut. Iar voi, jurnalisti locali, ati promovat ani la randul o gluma proasta de lider studentesc.
Ia mai inchideti voi usile pentru Ganju...
Ganju OUT!

3 comentarii:

  1. Auzi Paulica, cine te plateste pentru toate atacurile si mizeriile astea?..
    Tu nu ai drept de vot pentru municipiul Iasi. daca stai in camin, inseamna ca nu ai resedinta in Iasi, ai doar domiciliul flotant.. asa ca mergi la origini si voteaza!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona Manescu il acuza pe Dumitru Oprea de cenzurarea bloggerilor

    articol pe www.Iasimedia.ro astazi 30 mai

    RăspundețiȘtergere
  3. am drept de vot si VOTEZ ADOMNITEI!

    RăspundețiȘtergere